Rabu, 21 Januari 2015

RAFIZI ANGGAP PENGUMUMAN NAJIB BERKENAAN BAJET IBARAT JULAP EKONOMI!

Kemain cepat rafizi melatah, sepantas siput sedut yang sedap dibuat masak lemak cili api, piji bercakap macam dia tahu serba serbi perihal ekonomi, ibarat segalanya dalam otak dia, rasanya dikalangan pengikut dia dalam pkr pun naik menyampah sebabnya bila dia buka mulut, yang betul 2% je.

Menjimatkan RM400 juta dengan menangguhkan dulu PLKN tidak memberi apa faedah katanya, eh eh... celaru iq piji ni.

Sebelum ini si piji buat kempen turun harga minyak rm1.90 sen, setelah kerajaan turunkan harga komuniti itu dengan harga rm1.91, dengan lantang piji kata patut turun rm1.61 pula. Teruk abe piji kena balun.

Setelah harga komuniti itu turun, piji dengan lantang mengatakan, pengusaha stesen minyak akan gulung tikar, udah dibela pula pengusaha minyak, teruk juga piji kena lunyai dimedia sosial. Mula kempen turun  harga minyak, lepastu kempen selamatkan pengusaha minyak, hahaha, gila.

Jadi, sememangnya piji bila buka mulut, akan ada perihal lawak sarkis bakal dia tonjolkan, hehe. Buka mulut lagi ye abe piji. Terboek!!

Boleh klik
http://www.najibrazak.com/blog/perutusan-khas-perdana-menteri-tentang-perkembangan-ekonomi-semasa-dan-kedudukan-kewangan-negara/

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...