Jumaat, 23 Januari 2015

HADI AWANG SEMAKIN SEDAR PERMAINAN DAP, TETAPI PENTAKSUB DAN TOTOKNYA TAK SEDAR-SEDAR!!

umno dah sedar dap ini macamana, ultrakiasu mereka bawa lagi jahat dari apa yang penyokong pas sangkakan, malah dikalangan penyokong dap sendiri risau cara ultra kiasu dibawa pemimpin mereka boleh merosakkan hubungan kaum di malaysia ini.

cara ego, berlagak, memandang rendah terhadap orang lain memang ketara ditunjukkan oleh dap, pemimpin pas yang sedar permainan dap ini, sudah tidak takut nak melawan balik kenyataan-kenyataan terlalu angkuh yang dikeluarkan oleh segelintir pemimpin dap, baguslah jangan hanya sekejap saja tunjuk 'fight back' tu.

kita pun tahu yang dap dan pkr juga cukup lantang menghentam hadi, pro ulama dalam pas diasak kiri dan kanan oleh pemimpin dap, malah kewujudan pasma adalah untuk mengantikan pas dalam pakatan.

HARAP HADI AWANG JANGAN BAGI MUKA TERHADAP BANGSAT-BANGSAT DAP INI!


baca seterusnya disini malaysian insider

ps: dap anggap mereka adalah masta bagi kongker orang melayu Islam dalam malaysia

SAMPAI BEGINI MEREKA PERLAKUKAN KERANA KEBODOHAN MENYOKONG MEREKA!

Bila cakap lebih-lebih dikalangan totok dan pentaksub tegar hanya tahu, ahh umno sana, umno sini, kafir sana kafir sini, sedangkan hakikat siapakah yang memusuhi Islam?

Allah suruh kita bersatu, tetapi kita tetap nak bertelagah, inilah jadinya, maruah kita dipijak semudah memijak ulat. Tidak pasti apa kita dapat bila kita sentiasa bertelagah, sentiasa hentam, balun, kitai dan hempuk sesama sendiri.

Bangkitlah umat Islam. Sudah-sudahlah, agama kita sudah senang diperlakukan macam-macam oleh kafir harbi di sini. Kuasa kita hilang, kita dijual sepenuhnya.

baca seterusnya
http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2015/01/22/azan-subuh-tidak-dilaungkan/

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...