Selasa, 17 Februari 2015

BILA PEMIMPIN PASMA MELAGA-LAGAKAN PAS DAN UMNO SUPAYA TIDAK BERSATU DEMI UMMAH! SYAITAN NAMANYA


sememangnya team pasma tak senang duduk bila umno dengan relahati tidak akan bertanding di prk dun chempaka, bagi menghormati perginya pemimpin dihormati Allahyarham Tuan Guru Nik Aziz. Apa masalahnya kalau tak meletakkan calon menjadi satu masalah buat golongan liberal seperti team pasma ini.

di sebalik bibit-bibit pemimpin umno kelantan dan pas ulama semakin erat, mereka tidak senang duduk diketuai oleh mat sabu, dr hatta, husam musa, mahfuz omar dan ada berapa lagi team yang pernah disebut oleh haji hadi, sebagai broker dalam pas.

niat mereka sebolehnya menggagalkan kerjasama sesama ummah supaya mereka dapat menaikkan dap yang kafir itu sebagai kepala bila pr memerintah, yang nyata mereka tidak akan benarkan perihal penyatuan pas dan umno ini, kerana ia akan merosakkan impian mereka.


dendam itu pasti, menjadi balaci dap itu perlu, pas perlu buang team pasma dari merosakkan pas, memang selama ini team inilah yang terang-terang inginkan haji hadi ditendang sebagai presiden parti, amacam orang pas? nak simpan syaitan berhati busuk dalam pas? rosak makin teruklah nanti.

kepada kepimpinan pas, jangan dibiarkan pasma menjadi barah dalam pas, kerana mereka ini cukup bangsat perangainya, niat mereka inginkan mat sabu menjadi presiden sememangnya itulah agenda mereka. jadi fikirkanlah rasional membiarkan pasma menjadi duri dalam daging dalam pas.

ps: panji syaitan akan seronok melihat umat muhammad saling bertelagah walau ianya bukan isu besar, kepada kita yang berfikir, wajarkan pemimpin perosak ummah ini kita sokong?

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...