Khamis, 19 Februari 2015

CERAMAH UNTUK PEMBEBASAN TUAN KETUM SEMAKIN LAYU

PKR TETAP BERDEGIL, KATANYA AWAL-AWAL MEMANG BEGINI, TUNGGU IMPAK SETERUSNYA UNTUK RAKYAT BANGKIT MENENTANG KERAJAAN YANG ZALIM.

entahlah labu, rakyat dah berfikir, mereka berfikiran waras sudah, walau propaganda malaysia kini yang cukup goblok dalam membantu kempen membebaskan ketum tetap tidak berjaya juga menarik orang ramai dari mendengar ceramah persepsi mereka.

apakah yang berlaku?

Tarikh: 17/2/2015 Selasa
Masa: 8 mlm hingga 12mlm
Venue: Dewan Orang Ramai Kampung Baru 民眾禮堂(sebelah Bomba)
Kampung Baru, 08300 Gurun Kedah


apakah rakyat marhein sudah muak? entah, mungkin kerana seorang anwar ibrahim, kucar kacir malaysia dibuatnya, malas nak ulas, sebab keluarganya sekarang sudah memainkan elemen simpati supaya orang prihatin, yang si anak mulakan kempen kencing sana kencing sini, yang si emak peranan air mata cukup memberi modal terbaik.

berbeza pula pada hari yang sama, bertempat di kelana jaya, acara yang dinantikan oleh semua, dialoq bersama tan sri muhammad shafee abdullah berkenaan isu liwat yang menerangkan fakta bukan auta.

sepatutnya pencacai hadir dan bertanya soalan paling sulit dan susah, malah rafizi pun patut hadir bukan setakat sembang lambung debat lah inilah. segala soalan pedas dijawab dengan tenang dan berfakta oleh shafee abdullah.

patutlah 14 peguam anwar ibrahim lunyai dengan dia seorang je.. hehe.. malu siut, patutlah pencacai ketum jadi sewel, hanya bermain di kepala mereka, konspirasi, saiful tak melawan, saiful perangkap anwar ibrahim, sumbat plastik.

segalanya takkan terjawab bagi sekor-sekor pencacai ketum bila soalan ini ditujukan.

BAGAIMANA AIR MANI ANWAR IBRAHIM BOLEH ADA DI DALAM DUBUR SAIFUL?

BILA MEREKA MENGUTARAKAN SOALAN, SAIFUL LANGSUNG TAK MELAWAN SEDANGKAN PEREMPUAN YANG NAK DIROGOL PUN MELAWAN, MAKSUDNYA JAWAPAN SINIS, ADAKAH PENCACAI KETUM MEMANG MENGIYAKAN TUAN KETUMNYA SEORANG PELIWAT?

EEEEYIEWWWW.... BODOH GILA PENCACAI.. HAHAHA..
boleh layari dialoq ini di klik sini

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...