Sabtu, 11 April 2015

PKR KATA PARTI ITU AKAN MANSUHKAN GST BILA MEREKA MENANG BESAR PRU NANTI!!

Pkr adalah parti anak beranak yang semua orang tahu, parti yang paling kelakar seram dengan ramai macai ketum didalamnya.

Malah pkr sekiranya nakkan kuasa walaupun dari rakan sendiri, mereka akan jatuhkan dengan cara kotor, contohnya cara mereka menjatuhkan Khalid Ibrahim ketika krisis mb Selangor tahun lepas, malah menggunakan strategi langkah kajang untuk hijack jawatan menteri besar dari Khalid.

Semua idea busuk ini dari rafizi gemuk dan si tuan ketum anwar ibrahim. Krisis buatan yang sengaja dilakukan untuk menaikkan wan azizah menjadi mb, tetapi akhirnya azmin ali yang berjaya menjadi hero pekasam dalam perebutan kuasa itu.

Jadi pkr mengatakan mereka akan memansuhkan gst sekiranya rakyat memilih mereka menjadi juara parti bila kemenangan bak juara bila pru14 nanti.

Jadi kepada yang masih percaya pkr ini parti menjaga rakyat, maka cukup malanglah bila anda percaya kepada parti rakus kuasa seperti pkr yang semua orang tahu pemilihan parti pun ada yang pecah kepala kena belasah, kahkah.

Guna modal gst setelah modal-modal politik yang lain sudah habis kulup tak boleh pakai. Rafizi hanya mampu memfitnah demi populariti.

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...