Selasa, 23 Jun 2015

MAKIN MISTERI RANCANGAN DARI DAP NI!

Licik, halus, pantas, mendalam, kalau dulu sebelum pru13, pemimpin dap bergema takbirnya, belajar Al-Quran, baca sepotong ayat dalam Al-Quran, sahutan yang disambut cukup meriah oleh penyokong pas, malah mulut-mulut mengatakan dap semakin menerima Islam sudah dijaja sehingga nampak cukup realistik.

Ramai pemimpin dap memakai baju melayu, baju kurung, jubah, pakai ketayap, songkok, makan pakai tangan, beri derma di surau-surau, hanyut orang Islam melayu dengan gaya mereka.

Ini lah cara yang digunakan oleh kuan yew dahulu semasa inginkan kepercayaan orang melayu kepadanya.

Hasil hipokrasi itu, apa jadi nasib orang melayu di singapura? Jangan bohong pada diri sendirilah wahai melayu apa terjadi dengan saudara kita di sana. Jangan biarkan kebodohan itu direnjat berkali-kali.

Kita lihat apa jadi dengan pas dan dap, kronik bukan? Allah nak tunjukkan kepada kita, tidak beringat, maruah kita mudah dipijak.

Lihat sendiri apa yang dilakukan oleh pemimpin dap melanyak pemimpin pas yang tidak mendengar kata mereka. Lihat, dalami, fahami. Jangan mudah dilacurkan minda, ohh dap ni baik gila. Sudahlah melayu oi, sampai bila nak kena kencing ni?

SKETSA PAKATAN RAKYAT YANG KADANG-KADANG BUAT RAKYAT NAK DERMAKAN PENERAJANG!!

Kelakar bukan?

kejap mati, kejap runtuh, kejap pengsan, kejap tidak bersama, kejap masih bersama, kejap masih wujud, GILA BETUL SPISIS PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT NI.

KALAULAH MUKA-MUKA INI YANG MEMERINTAH MALAYSIA, AGAK-AGAK APA JADI DENGAN RAKYAT?

SEMBANG RAKYAT ITU, RAKYAT INI, TETAPI MEREKA BERTELAGAH SEMACAM BOLEH HILANG MARUAH..

SEBAGAI RAKYAT, BERKEHENDAK KE JENIS KEPIMPINAN BEGINI?

DO YANG MATI DULU, MINAH YANG MATI DULU..

KAH KAH KAH KAH...


KERJA GILA MENGANGGAP DAP SEBAGAI PENYELAMAT ISLAM DAN MELAYU!!


Seperkara yang berlegar dalam kepala, Dap penyelamat Islam? Dap lebih baik dari Pas serta Umno? makin meleset pemikiran orang kecewa serta orang pendendam kerana jenis-jenis manusia begini selalu menganggap musuh utama dalam mencapai cita-cita adalah parti keramat Umno dan Pas itu sendiri.

Makin gila pemikiran liberal manusia Islam Melayu yang hilang pedoman mengangkat Dap sebagai hero kepada mereka, apakah mereka sudah lupa apa jadi dengan rakan sebangsa dengan kita di Singapura yang terang-terang diperlakukan sebagai bangsa kelas ke-2.

Melayu oh Melayu.. bilalah kau nak sedar?

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...