Isnin, 13 Julai 2015

TANGAN-TANGAN GHAIB YANG INGIN SANGAT JATUHKAN NAJIB RAZAK, SIAPAKAH MEREKA?

Serangan terancang, itu sahaja yang boleh digambarkan terhadap perdana menteri DS Najib Razak, dikala serangan berimpak tinggi yang mengaiktkan akaun peribadinya, serangan bertali arus terhadap 1MDB serta serangan peribadi terhadap Rosmah Mansur menampakkan taktikal ini memang licik dan berstrategi.

Perperangan yang kamu akan nampak adalah melibatkan pertempuran antara hantu dan bayang-bayang.


KUALA LUMPUR 13 Julai - Polis tidak menolak kemungkinan konspirasi untuk melumpuhkan proses demokrasi dan menjatuhkan Perdana Menteri, berikutan perbuatan jenayah membocorkan dokumen rahsia kepada warga asing.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, perbuatan jenayah itu sangat serius dan meningkatkan implikasi terhadap keselamatan negara.

Beliau berkata, Peguam Negara telah mengarahkan siasatan penuh dijalankan terhadap kebocoran dokumen rahsia itu, bahan yang dikatakan daripada siasatan kerajaan Malaysia yang tidak bernama, ke atas 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

“Selain itu, Polis Diraja Malaysia juga menerima laporan polis yang berkaitan dengan hal ini. Justeru, kami berkewajipan menjalankan siasatan penuh dan bebas,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Beliau berkata, ini termasuk menyiasat kesemua anggota Pasukan Tindakan Khas, merangkumi kakitangan Bank Negara, bagi menegakkan integriti siasatan dan kepercayaan dalam sistem kewangan Malaysia. - BERNAMA

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...