Selasa, 29 Disember 2015

DAP DAN SEBARAN KOMUNIS MODENNYA! RAMAI ORANG KITA SUDAH YAKIN UNTUK UBAH KERAJAAN DEMI KOMUNISME?

Sejak 2008, titik tolak Dap berkuasa, menjadikan gabungan pakatan ibarat terkuat dan berpotensi untuk menjadi penganti kerajaan yang sedia ada sekarang.

Gabungan hebat Dap, Pkr dan Pas membentuk satu entiti paling kuat dan hebat.

Itu hanyalah diatas kertas, Pas sudah sedar siapa Dap, Umno sudah bongkarkan berkali-kali wajah sebenar Dap, sampai ada satu masa sebelum Pru13 lepas, ada dikalangan pengikut Pas yakin kerjasama dengan Dap lebih baik dan Islamik dari Umno.

Anda bayangkan diceramah Pas, wakil pemimpin Dap mampu berhujah dengan ayat-ayat Al-Quran, hadis, malah bertakbir, yang sahutnya penyokong Pas.

Pemimpin Dap mampu berwajah-wajah demi menarik orang melayu menerima mereka, pakai kopiah, pergi ke surau, masuk surau, masuk masjid, makan pakai tangan, sudahnya itu hanyalah hipokrit tahap teratas untuk umat Islam Melayu.

Pas pula egonya usah cakap, habis lipat 18 diaorang canang, katanya Pas sudah berjaya mengIslamkan Dap. Fuh.. Ayat... Memang lagend. Hakikat, semua tau.

Akhirnya, perancangan Allah itu hebat, Pas dan Dap sudah tidak boleh dekat. Mereka ibarat taiko vs abang long. Dramanya sehingga wujudnya pecahan dari Pas, parti Amanah. Yang ketawa Dap juga, berjurai-jurai air mata mereka ketawa sebabnya pecahan orang melayu dah menjadi 3-5 pecahan.

Itupun bila Umno ajak Pas bekerjasama, punya galak pula dihina bagai katanya Umno sudah tenat baru nak hulur tangan persahabatan, kata Tuan Ibrahim.

Jadi mungkin era kuasa Melayu sudah sampai waktunya? Hanya Allah mengatahuinya.

Makin Jelas DAP Ada DNA Komunis

December 28, 2015

AIDCNews – Semakin jelas DAP yang diasaskan oleh Ahli Parlimen PAP Bangsar, Devan Nair pada tahun 1966 mempunyai elemen Komunis.

Pada mulanya, Nair cuba menghidupkan semula PAP, sebuah parti dari Singapura PAP (People Action Parti) atau PETIR (Parti Tindakan Rakyat) di Malaysia, tetapi kerana Malaysia telah berpisah dengan Singapurapada 9 September 1965,usaha itu menemui kegagalan.

Oleh itu Nair menggunakan nama baharu dengan membuang perkataan ‘People’ diganti dengan ‘Democratic’, dari ‘People Action Party’ (PAP) menjadi Democratic Action Party (DAP).

Walaupun nama berbeza, namun perlembagaan DAP termasuk berkenaan tata cara pemilihan pemegang-pemegang jawatan parti disalin daripada PAP Singapura.

Pendaftaran DAP diluluskan oleh Pendaftaran Pertubuhan pada 19 Mac 1966.“Devan Nair, James Puthucheary dan Lim Chin Siong telah dianggap oleh pihak keselamatan British yang menjajah Singapura ketika itu sebagai ‘open front leader’ Parti Komunis Malaya (PKM).

“Perkara ini didedahkan Richard Clutterbuck, “Conflict and Violence in Singapore and Malaysia 1945-1983,” Graham Brash (Pte.) Ltd, Singapore, 1984, halaman 66 dan 99,” dedah AIDC.

Selanjutnya sila baca tulisan terbaharu AIDC bertajuk “Singapura Sudah Berminat Lima Negeri Tanah Melayu Sejak 1964.

”Sementara itu,Neezam Perkasa merujuk kembali pendedahan AIDCNews 4 Julai lalu yang membuktikan DAP mempunyai elemen Komunis.

“Bila aku kata DAP adalah serpihan Komunis, ramai dikalangan bangsa Melayu kita terutamanya padayang menyokong perjuangan DAP menolaknya. Sekarang apa lagi mahu disembunyikan jika ianya adalah benar. “Siapa lagi yang memperjuangkan DAP? Siapa lagi yang mahu lihat negara kita di bawah telunjuk Cina DAP ini lagi?

“Sedarlah wahai anak bangsa jangan kamu terpedaya dengandakyah DAP kerana matlamat mereka sama dengan komunis tetapi mereka lakukan dengan cara berpolitik bukan lagi dengan mengangkat senjata. Tapi matlamat mereka tetap sama.“Bangsa Melayu kita yang masih lagi dok memuja perjuangan bekas serpihan komunisini lagi tanpa menyedari kamu juga memperjuangkan komunis ala moden ini,” katanya.

Pendedahan AIDCNews 4 Julai lalu yang bertajuk “Pemuda DAP Nyanyi Lagu Komunis” menyebut kenyataan pegawai eksekutifkanan badan pemikir DAP Kerajaan Pulau Pinang, Penang Institute, Steven Sim Chee Keong mengakui bahawa Pemuda Sosialis DAP (DAPSY) pernah menyanyikan lagu Komunis dalam kongres Pemuda DAP.

Lagu komunis yang dimaksudkan itu berjudul “Internationale”“Sejarah asal usul lagu Internationale. Pemuda Sosialis DAP menyanyikan lagu ini semasa Kongress sayap pemuda tersebut,” kata Steven Sim dalam Facebooknya.

Steven, aktivis DAPSY Pulau Pinang dan juga Ahli Parlimen DAP Bukit Mertajam berkata lagu Internationale sudah dinyanyikan dalam sayap pemuda parti itu sejak dari tahun 2012.“DAPSY Pulau Pinang memimpin dengan menyanyikan lagu Internationale dalam bahasa kebangsaan buat pertama kalinya,” katanya dalamTwitter.

Mengulas mengenai isu itu, Neezam Perkasa berkata menyanyikan laguKomunis-Internationale dan perjuangan DAP yang memertabatkan Malaysian Malaysia mempunyai perkaitan.“Ingatlah kembali tema DAP iaitu MALAYSIAN MALAYSIA.

Apakah maksud MALAYSIAN MALAYSIA ini? Bukankah maksudnya memberi hak kesamarataan terhadap semua kaum. Bukankah ianya sama juga dengan apa yang diperjuangkan oleh PKM dahulu?

“Bukalah mata wahai bangsaku. Jangan kita percaya pada Cina(DAP) dari serpihan Komunisini. Jangan gadaikan anak cucu kita kerana terlalu percaya dengan DAP.

.“Mari kita sama-sama menolak DAP. Apakah kamu semua sanggup atau masih lagi percaya pada DAP ini lagi?,” katanya lagi.

https://aidcnews.wordpress.com/2015/12/28/makin-jelas-dap-ada-dna-komunis/?_e_pi_=7% 2CPAGE_ID10%2C7910896657

#ABCD
#MelayuBersatu

Agong berkenan Parlimen bersidang semula, tapi kenapa Putrajaya senyap, soal Najib

  PETALING JAYA: Bekas perdana menteri Najib Razak menyuarakan kehairanan beliau apabila kerajaan kerana tidak memberi sebarang maklum balas...