Ahad, 17 Januari 2016

KALAULAH DAP DOMINAN MENJADI KERAJAAN DI MALAYSIA PASTI MALAYSIA SANGAT MAJU!!

Ini yang menjadi tanda tanya, nampaknya keadaan semasa, orang melayu sudah tidak kisah dengan kuasa dominan Dap bakal sebat pru 14 nanti.

Bukan bercakap kosong, bila sekor pak jenglot badut sarkes Pas atau Umno tidak mampu nak menumbangkan suara dan virus Dap.

Dap mempunyai virus cukup hebat dalam merencanakan impian mereka menakluk kuasa dari Umno.
Ramai kata mustahil, kena ingat sekarang ini betapa mudahnya Melayu kena beli, menjadi macai Dap dengan taburan duit yang cukup kukuh dari Dap.

Ramai kata, uish mana mungkinlah, hah yelah, Dap gelak sampai terlentang tau, statistik daftar mengundi menunjukkan berjuta dari anak muda Melayu tidak mendaftar sebagai pengundi.

Perghh, sembang dalam media sosial, budak Melayulah paling hebat, dia lah juara dalam memaki hamun apa saja yang mereka tidak suka, asal usik gaya hidup mereka, maka berbakul makian mereka lenjunkan.

Tetapi dalam media sosial jelah mereka hebat, tetapi hakikat, kuasa bakal kena kulup dengan kiasu-kiasu sikit je masa lagi.

Dap dah daftarkan pengundi baru mereka seramai mungkin, dikatakan juga, 200k pengundi baru sudah didaftarkan di Selangor sahaja.

Nampak kelakar, lagi kelakar bila Umno mahupun Pas hanya berkata, ohhh, semua sedang bekerja menaji sama sendiri, Umno dengan musuh dalam selimutnya, Pas dengan musuhnya puak Pan, berliganlah mereka sampai lupa Dap dah mampu memijak parti besar seperti Umno dan Pas.

Masing-masing fikir, ahh asal masih boleh hidup lantak pi semua tu.
Jadi adakah survival orang melayu bakal hancur? Lu pikirlah sendiri.

#AbahKauHijau


2 ulasan:

 1. Orang Melayu jangan mudah lupa...DAP adalah parti rasis yang anti Melayu dan anti Islam.
  Orang Melayu singapork dah jadi rakyat terhina di sana. Orang Melayu Pulau Pinang sedang dalam proses dipinggir.
  Melayu yang lain masih tak faham2 agenda DAPIGS ke? Nak tunggu sampai dah terlambat? dah hilang segala galanya jangan harap boleh kembalikan Tanah Melayu.
  Singapork sekarang ni dah hampir 100% sebagai NEGARA CINA!

  BalasPadam
 2. https://www.facebook.com/1658108491111613/videos/1658111714444624/?video_source=pages_finch_main_video&theater

  BalasPadam

Dengan Muhyiddin 'berkuasa mutlak', Dr M jangka berlaku salah guna kuasa

 Bekas perdana menteri Dr Mahathir Mohamad berkata "kuasa mutlak" yang diberikan kepada penggantinya Muhyiddin Yassin berikutan pe...