Selasa, 9 Februari 2016

MEREKA TUDUH KITA INI PENGKHIANAT KERANA MENEGUR? JADI MEMANG BENARLAH TIDUR JALAN TERBAIK DI SELANGOR INI?


PERMASALAHAN ISU MELANDA PEMAIN MEDIA DI SELANGOR BERKENAAN TINGKAT 9 BUKANLAH PERIHAL BIASA, BERKAITAN SEMUA SEKALI, SEKIRANYA MASIH KHAYAL, ALANGKAH KELAKARNYA PERANAN SANG GENERAL MENGAMBIL MUDAH ISU MEDIA SOSIAL YANG MEREKA ANGGAP PERKARA REMEH.

BUKAN HANYA PERIHAL MEDIA SOSIAL, TETAPI PERIHAL KESEMUA UNIT YANG TERBABIT, ISU YANG BERKAITAN NEGERI SELANGOR DIANGGAP TIDAK PENTING, ALAHAI TAK MENGAPA, JANJI KITA NIATKAN SELANGOR INI KITA MENJADI PEMBANGKANG SELAMANYA. MASYUK PUN MASYUK, APAKAH ITU NIAT PEMIMPIN DI SELANGOR INI? PATUTLAH AZMIN MAKIN LIGAT MENCARI MESIN DUIT TANPA ADA TENTANGAN.

KALAULAH TEGURAN SANG IKAN BILIS INI DIANGGAP PENGKHIANAT, TANYALAH DIAKAR UMBI PERASAAN MEREKA SEKARANG, UNTUK PENGATAHUAN YANG MENUDUH PENULIS DAN RAKAN YANG LAIN IRI HATI DAN DENGKI DENGAN KEJAYAAN PORTAL SELANGOR POST, SANGAT KELAKAR SERAM KERANA UNTUK APA NAK DENGKI, SEBELUM INI PENULIS LENJAN PAKATAN PUN TIDAK MINTA SATU SEN PUN DARI PIHAK YANG BUAT TUDUHAN TU.

MASALAH SEBENAR ADALAH KERANA EGO, TIDAK BOLEH DITEGUR, TIDAK BOLEH MENERIMA KENYATAAN, PLAYSAFE, PERANG MEDIA DIAMBIL ENTENG, RAMAI DIKALANG PAKAR GERILA MEDIA UNTUK MENAJI AZMIN DAN SEKUTUNYA DIPINGGIRKAN SAMA SEKALI, TETAPI KERANA YAKIN ITU SEMUA PERIHAL KECIL, DIANGKAT PULA BEKAS ORANG PAS YANG PERNAH BERKHIDMAT UNTUK TV PAS MENJADI KETUA MEDIA SELANGOR DI TINGKAT 9 TU, HAH BAGUSLAH, ELOKLAH ANGKAT SANG SAMSENG DAN KAKI SYOK SENDIRI MENJADI PAKAR SEGALA PAKAR.

BILA ANGKAT SANG PARASIT, MAKA PARASIT MEMBIAK, BILA MEMBIAK DIA KOKAK, BILA DIA KOKAK BERJEMAAH MAKA TINGGAL TULANG JELAH NANTI, TAK PERCAYA LIHATLAH NANTI.


#SalamTingkat9

2 ulasan:

  1. UMNO bakal melingkup lagi di selangor....

    BalasPadam
  2. Bro..boring cite psl Umno sgor ni,lesu x bermaya.Yg kat atas dok bergaduh,ada puak2 plak tu.Kb plak syok sendiri.Menang2 yg lps pun cukup2 mkn.Akan dtg ni nmpk gaya lenyap terus.Nak hrp Pm bantu pun buat malu je.Pendek kata jentera Bn di Sgor dah arwah pun.So jgn nak mimpi la nak menang kat sgor ni.Dia org akan jd mcm Umno kat kelantan je lah.Yg betul2 anak jantan anak sgor pun dah tau pergi mana dah.Anak sgor jati sendiri dianak tirikan.Dlm bhgn pun bnyk org luar dah.

    BalasPadam

Melampau tuduh Umno derhaka kepada Raja, adakah Annuar memang berniat jahat?

 Annuar Musa menuduh Umno menderhaka kepada Yang di-Pertuan Agong. Tuduhan itu dinyatakan dalam suratnya kepada Setiausaha Agung Umno. Annua...