Sabtu, 6 Februari 2016

RAFIZI ANGGAP TABUNG HAJI TERPAKSA BAYAR DIVIDEN TERTINGGI KERANA KRITIKANNYA

Gila gempak tahap atroman super master alam semesta bila Rafizi membuat tuduhan yang Tabung Haji bakal tidak mampu membayar dividen serta bonus kepada penyimpan.

Dikala tuduhan itu bakal menjadi tanda tanya, kehebatan bakal perdana menteri fasola ini membuat tuduhan sehingga ada dikalangan penyimpan terpengaruh, malah ada yang mencarut tahap tertinggi dengan memaki hamun Tabung Haji tanpa sebab, pok pek pok pek mengutuk sampai diajak satu keluarga, satu kampung, satu penduduk flat, kawasan perumahan untuk keluarkan kesemua duit simpanan dalam Tabung Haji.

Kata mereka mereka tidak percaya lagi dengan Tabung Haji, malah Rafizi ketawa kecil, sambil mengaru perutnya yang montel, Rafizi mengentel pusatnya dan lepas tu bau, hati kecil Rafizi berkata baru padan muka kau Tabung Haji, jangan main-main dengan kehebatanku membuat tuduhan.

Tuduhan Rafizi juga mampu mengoyangkan organisasi seperti NFC, 1MDB serta KWSP.
Setelah penyimpan mengeluarkan habis kesemua duit simpanan mereka, dengan tetiba,  Tabung Haji telah membuat pengumuman muntah darah sehingga ada bekas penyimpan koma, mulut berbuih, mata ke atas, malah ada yang pengsan sambil menggigit buku simpanan Tabung Haji.

Si kepala penghasut yang menyuruh kesemua patut ikut dia keluarkan duit dari Tabung Haji dikatakan membenamkan kepalanya kedalam baldi.

Mana tak sawan, mana tak gila, Tabung Haji member dividen paling tertinggi dalam sejarah, 8%...
Betapa ruginya mempercayai cakap Rafizi, bakal perdana menteri kita semua nanti.
Kerugian gila sebab keluarkan duit tersebut, selepas pengumuman itu, dapat dinilaikan, betapa bodohnya kita mempercayai cakap Rafizi.

Agak-agak berapa kali kita nak diperbodohkan oleh manusia paling pembohong selepas Anwar Ibrahim.

Tahniah Rakyat Malaysia, kahkahkahkah...

#SalamTingkat9

Selasa, 2 Februari 2016

BIARKAN SI IKAN BILIS MENJENTIK SI IKAN JERUNG YANG TENGAH KENYANG!! KENAPA? TAK BOLEH KENA TEGURKAH?

JANGAN SEMBANG NAK MENANG KALAU HANYA BERMAIN KATA, JANGAN SEMBANG SEMUA SOKONG KALAU HANYA SYOK SENDIRI, JANGAN SEMBANG BERJELA KALAU LAGI 2 TAHUN SAHAJA KITA DIAMBANG PERANG, MASING-MASING MASIH TERSENYUM YAKIN TANPA BUAT APA-APA.

ADA YANG KATA, TAK MENGAPA, BIARLAH KALAH PUN, JANJI KITA KENYANG, JANJI APA KITA CERITA KAT ATASAN AHHH PUSING SIKIT SAHAJA.

SEMUA INI POYO, POYO.

RAMAI PEMAIN MEDIA HEBAT-HEBAT DI SELANGOR MEREKA ABAIKAN, YANG BESTNYA SI KAKI KENYANG TERLENTANG JUGA GELAK DALAM HATI, AKU JUGA SELAMAT, ALMAKLUMLAH SIAPALAH BERANI NAK JENTIK AKU..

TAK SALAH MENJENTIK, SEBAB KALAU TAK JENTIK MEREKA MAKAN SAMPAI MUNTAH.. 

JADI SALAHKAH MENEGUR?


#TM
#KekalNajib

Saya tidak bimbang beri keterangan kepada Polis, saya berhak bersuara kata Ramasamy

KUALA LUMPUR – Profesor Dr. P. Ramasamy hari ini hadir ke Bukit Aman untuk memberi keterangan berhubung dua artikel yang masing-masing disia...