Rabu, 24 Oktober 2018

KERANA ZAHID SEBUT BAHAYANYA LGBT, MENTERI-MENTERI PH MEROYAN KENAPA?

Betapa hebatnya jenama LBGT sehingga apa sahaja yang ingin mengkritik atau menghukum golongan ini, maka bertempiklah mereka yang nak tunjuk hero, sanggup dibelakang LGBT demi hak asasi katanya.

Satu pemahaman mudah, Zahid Hamidi hanya mengatakan gejala LGBT bakal mengundang bala Allah, contoh gempa bumi di Palu, Sulawesi.

Adakah hanya untuk memberi peringatan berkenaan bahaya LGBT itu satu kesalahan.

Syed Saddiq kata gejala rasuah juga mengundang murka Allah bukan LGBT.

Maksudnya tidak boleh kaitkan LGBT dengan kejadian musibah? Syed Saddiq belajar agama dekat mana agaknya.

Gejala songsang lebih memudaratkan kerana gejala itu menjadi salah satu punca rosaknya sistem kekeluargaan dan norma manusia yang dijadikan berpasang-pasangan.

Adakah Syed Saddiq ini pejuang LGBT?

https://www.google.com/amp/www.astroawani.com/berita-malaysia/syed-saddiq-bidas-kenyataan-zahid-tentang-isu-lgbt-189019%3famp=1

Kesimpulannya, kalau menteri pun jenis sensitif bila jenis yang dia perjuangkan dikritik, dihukum, rosak generasi hari ini bila maksud bala Allah pun tidak faham.

Memalukan.
4 ulasan:

 1. Dah mula dah: Anak kucing dah berlagak sprti singa/ular lidi dah jadi tedong selar. Takkan orang Islam yg beriman kpd kitab (alquran) melenting apabila ada yg merujuk peringatan Allah tentang "amalan" kaum Nabi Lut yang telah dihapuskan Allah dari muka bumi. Hello Encik Menteri Belia, jangan SOMBONG kerana FIRAUN pupus dan iblis dilaknat Allaj kerana SOMBONG.

  BalasPadam
 2. Menteri sukan berlumba dgn babi DAP.

  BalasPadam
 3. Sebenarnya...Dua2 X boleh...Rasuah X boleh...LGBT pun X boleh...Sy ni ngaji takat sekolah pondok aje...

  BalasPadam
 4. dia melenting sbb hajat dia nak lantik sahabat lgbt dia utk jdi pegawai khas nya tidak kesampaian bila ramai netizen bantah...
  ...dia pun digilai kaum gay ni...menteri jambu...kikikii

  BalasPadam

SAH VIDEO SEMBURIT HAZIQ DAN AZMIN TULEN #viralhancing

Ketua Polis Negara Abdul Hamid Bador mengesahkan video intim Haziq Abdullah Abdul Aziz yang dikaitkan dengan seorang menteri adalah tulen. ...