Isnin, 14 Januari 2019

CALON PH KATA GAMBAR AGIH WANG ITU BUKAN ISU BESAR! BAYANGKAN GAMBAR ITU DARI BN? #hancing #viral

Bila kena batang hidung, mulalah buat skrip drama pusing dan cakap macam tak bersalah.

Calon PH, M Manogaran berkata isu penularan gambar penyokong kerajaan mengagihkan wang beberapa hari lalu bukanlah masalah yang besar, kecuali ia diberikan sambil mengharapkan balasan undi.

Anggota DAP itu turut menafikan terdapat sebarang ugutan atau sogokan berlaku serentak dengan kejadian berkenaan.


"Isu yang kita hadapi sekarang bukanlah masalah yang besar. Pemberian wang oleh sukarelawan untuk makanan dan pengangkutan itu tidak salah dari segi undang-undang.

ANDA CUMA FIKIRKAN, KALAULAH KEADAAN PEMBERIAN WANG ITU DIBUAT OLEH BN?

APA AKAN JADI?

KEPADA RAKYAT MALAYSIA YANG MAMPU BERFIKIR, ANDA SEKARANG HIDUP DI KERAJAAN BARU.

SELAMAT DATANG. SELAMAT TINGGAL KEADILAN DEMOKRASI!

Anda lihat sendiri dan menilai dengan hati yang terbuka, dengan tiba-tiba BERSIH boleh kata ok sahaja, tetapi masa BN kerajaan dahulu mereka kritik perihal upah dan duit saku ni, hanya Tuhan yang tahu.

KLIK SINI

Pengerusi Bersih Thomas Fann berkata, tidak menjadi kesalahan pilihan raya bagi sesebuah parti politik membayar balik kos petrol sukarelawan yang terlibat kempen parti mereka. 
Fann berkata demikian ketika diminta mengulas berhubung gambar yang tersebar memaparkan individu berpakaian jentera kempen Pakatan Harapan (PH) bagi pilihan raya kecil (PRK) Cameron Highlands mengagihkan wang.

GILA BUKAN KERAJAAN BARU NI?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

[PKR vs PKR] Azmin sebenarnya tangan ghaib rosakkan PKR, bidas Akmal

Mereka sedang bergaduh betul-betul agaknya ni, ingatkan berlakon je, almaklumlah PKR ni bijak dalam lakonan, lakonan puak-puak memang lain m...