Isnin, 21 Januari 2019

CHEF WAN MINTA MAAF DAN MENGAKUI SILAP KERANA TERINGIN MENAMPAR NAJIB #hancing #viral

Selepas membuat kenyataan kontroversi mahu menampar Datuk Seri Najib Razak, pagi ini Chef Wan memohon maaf secara terbuka kepada bekas Perdana Menteri itu.


Chef Wan mengakui beliau silap membuat kenyataan sedemikian kerana amat marah.

“To DS Najib pagi ini saya memohon maaf secara terbuka kerana bahasa yangg kasar saya telah guna kan di waktu saya merasa amat marah!

“Tetapi jika kita buat kesalahan yang besar kita mesti telan maruah diri kita untuk mengaku kesilapan diri kita as i have done this morning. Yes saya mengaku saya silap bila di rasuk syaitan dan naik marah!,” katanya menerusi Instagram.


Tambah Chef selebriti itu, beliau tidak mahu menjadi manusia yang tidak berterima kasih dengan tidak menghargai sumbangan Najib kepada negara ini.

Bagaimanapun, memang adil bagi Najib sebagai seorang ahli politik dan mesti menghadapi semua kritikan secara terbuka dan rasa terhormat.

Meskipun begitu, Chef Wan tetap mempertahankan kenyataan yang dikeluarkan semalam kerana tidak bermakna apa yang dihujahnya semalam tidak betul.

“Saya berdiri di atas nama Allah untuk bercakap kebenaran,” katanya lagi.

Sehubungan itu, beliau meminta para penyokong Najib tidak menjadi batu api berhubung kenyataan yang dikeluarkan semalam.

Ujar Chef Wan lagi, beliau tidak kisah apa pun yang akan diperkatakan oleh orang tentang dirinya, sebaliknya yang ditakuti jika tidak boleh berkata tentang kebenaran dan tidak membetulkan kesilapan orang lain.

“Saya telah buat silap dengan apa yang saya perkatakan semalam dan sekarang saya memohon maaf kepada DS (Najib). dan itu sahaja!

“Saya akan terus memperjuangkan apa yang betul,” katanya.

Semalam, semasa hadir untuk berkempen dan mengadakan demonstrasi masakan di Felda Sungai Koyan 1 di Jelai, Chef Wan telah melahirkan rasa kecewa dengan Barisan Nasional (BN) termasuk Najib.

Baca Seterusnya
malaysiagazette
http://malaysiagazette.com/blog/2019/01/21/chef-wan-minta-maaf-pada-najib/

2 ulasan:

  1. ni lah akibat klu nk brsatu dgn istri tak baca doa..klua lah spesis yg mcmni

    BalasPadam
  2. Mentang2 najib dh tak berkuasa...sukati jer sotong tua nie nak kata....hmmmm
    Keluarga sendiri pon tak terurus...ada hati nak kutuk org....

    BalasPadam

MAHATHIR TETAP AHLI SYURGA WALAU DIA TIDAK SOLAT KATA USTAZ PAN (AMANAH) #viralhancing

Menjelekkan bila seorang ustaz Pakatan Harapan (PH) hari ini telah membuat satu kenyataan yang mengejutkan apabila mengesahkan Perdana Mente...