Selasa, 15 Januari 2019

HEBOH! 10 PEJABAT MARA AKAN DITUTUP, MALANG TAK SUDAH ORANG MELAYU DI MALAYSIA BARU #hancing #viral

"Kepentingan orang-orang Melayu akan lebih terjaga pada era kerajaan Pakatan Harapan" kata pemimpin PPBM

Dengar boleh, percaya jangan.. Hakikat sebenar sekarang ni, satu demi satu kepentingan umat Islam dan orang-orang Melayu dikacau ganggu dan satu demi satu akan ditutup..Salah siapa? UMNO Parti terbesar orang Melayu gagal mainkan peranan atau kerajaan PH kini tunduk dengan satu demi satu desakan DAP ??

TERKINI!

Hasil maklumat dalaman daripada mereka yang sayangkan masa depan MARA dan kepentingan serta aset-aset MARA, akan berlaku penutupan besar-besaran Pejabat-pejabat MARA di 7 buah negeri iaitu Kedah, Pulau Pinang, Perak, Pahang, Selangor, Johor, dan Terengganu.

Pengirim mohon supaya nama dan nombor telefon dia dirahsiakan atas faktor keselamatan.
nilah akibatnya bila parti Melayu hilang kuasa, mereka (DAP) akan 'samun' dan rampas hak kita atau apa sahaja yang boleh sementara mereka ada di Putrajaya. SST = Slow Slow Tibai

Jadi macam mana dengan masa depan anak cucu kita?
Di mana pejuang-pejuang Melayu yang diharapkan untuk pertahan hak hak kaum sendiri seperti termaktub dalam perlembagaan ?

Mana suara Mantan Pengerusi MARA? Mana suara Mantan Pengerusi Yayasan Pelajaran Mara (YPM) Dato' Zahida Zarik Khan ? Mana suara Dato' Lokman Adam ? Mana suara Jamal yang kononnya pejuang Melayu ? Takkan nak biar tinggal seluar dalam baru nak sedar ???

SUMBER BLOG RAKYAT

3 ulasan:

  1. Salah hangpa jugak...! Sapa sughuh pangkah DAP dulu...Alahai...Melayu...

    BalasPadam
  2. . mara ujud bukan umno pun tak heran yang ujud melayu supaya anak melayu sambung belajar bukan tujuk rasis macam umno..

    BalasPadam
  3. Semua salah pemimpin2 melayu, lbh pentingkan habuan wang dr dap drpd membela bangsanya sndri

    BalasPadam

Syiah tidak sesat? Fatwa pengharaman fahaman itu akan disemak balik kata Mufti Pulau Pinang

Tidak dipastikan mengapa kalut benar Mufti Pulau Pinang ini, sudah diketahui Syiah itu bukanlah satu Mazhab, tetapi itu adalah salah satu ca...