Rabu, 9 Januari 2019

TARIF AIR BAKAL NAIK, RAKYAT USAH BIMBANG UJAR MENTERI #hancing

SELEPAS PH MEMERINTAH, RAKYAT MAKIN SENANG, MALAH KENAIKAN TARIF AIR MUNGKIN TIDAK MEMBEBANKAN, KATA MENTERI.


MALAH RAKYAT USAH BIMBANG, PH SENTIASA MENJAGA KEBAJIKAN RAKYAT. MUNGKIN AIR PERCUMA SUDAH TIDAK RELEVAN.

Tarif air dijangka naik kata Menteri

Kenaikan tarif sumber asli tersebut perlu dilaksanakan bagi menjaga kepentingan pengguna untuk mendapatkan air berkualiti.

Kadar tarif air mungkin akan dinaikkan secara berperingkat tahun ini selaras dengan usaha kerajaan untuk menstruktur semula industri perkhidmatan bekalan air di negara ini.

Menteri Air, Tanah dan Sumber Asli Dr A Xavier Jayakumar berkata kenaikan tarif sumber asli tersebut perlu dilaksanakan bagi menjaga kepentingan pengguna untuk mendapatkan air berkualiti serta menjamin industri tersebut dari sudut perkhidmatan.

"Bagaimanapun, saya boleh katakan bahawa kenaikan ini tidak akan membebankan rakyat dan kami akan berunding dengan semua (kerajaan) negeri," katanya semasa menjadi tetamu jemputan bagi program Ruang Bicara terbitan Bernama News Channel, di Kuala Lumpur, malam tadi.

"Kita telah mengemukakan business plan kepada mereka (kerajaan negeri). Sekarang kerajaan negeri berbincang antara mereka...ada tanda-tanda menunjukkan bahawa mereka (kerajaan negeri) setuju untuk menaikkan tarif air," katanya.

Bernama

1 ulasan:

  1. takpa lg 5 thn melayu akan lupa..dekat pru nanti kita bg dedak org melayu akan sokong PH blk.. betul tak

    BalasPadam

VERSI PENUH VIDEO INTIM IRAS MENTERI KINI DIMUAT NAIK KE LAMAN WEB LUCAH #viralhancing

Klip itu dipercayai rakaman penuh yang memaparkan video dua lelaki berbogel dan melakukan aksi intim yang tersebar sebelum ini. Sebuah ...