Jumaat, 1 Februari 2019

BN DAN PAS SHAH ALAM KUMPUL DATA PENGUNDI PRK DUN SEMENYIH, KERJASAMA MAKIN ERAT #viral

SHAH ALAM - Barisan Nasional (BN) dan Pas Parlimen Shah Alam melakukan gerak kerja bersama mengumpul data pengundi bagi menghadapi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih.


Pengerusi BN Parlimen Shah Alam, Datuk Azhari Shaari, ini adalah sebagai persediaan kempen bagi PRK tersebut yang dijangka bermula 16 Februari depan sebaik penamaan calon.

Katanya, kerjasama itu dilihat mampu memperkasakan hubungan antara kedua-dua parti yang terjalin dalam beberapa PRK DUN di negeri dan Parlimen Cameron Highlands sebelum ini.

"Hari ini BN dan Pas Kawasan Shah Alam mengadakan mesyuarat rasmi bagi mengatur gerakerja lebih awal untuk menghadapi PRK DUN Semenyih.

"Momentum kerjasama kedua-dua parti ini telah menunjukkan hasil dengan kemenangan di PRK Parlimen Cameron Highlands, Sabtu lalu," katanya ketika ditemui selepas mesyuarat tersebut di pejabat UMNO Bahagian Shah Alam di sini hari ini.

Sementara itu, Pengerusi Pas Kawasan Shah Alam, Abdul Halim Omar menegaskan kerjasama kedua-dua pihak bukan perkara baharu kerana sebelum ini pernah bersama-sama berkempen di PRK DUN Seri Setia.

"Kita telah menerima mandat dari pusat untuk melakukan gerak kerja lebih besar bagi memastikan kemenangan di PRK DUN Semenyih," katanya. - K! ONLINE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Saya tidak bimbang beri keterangan kepada Polis, saya berhak bersuara kata Ramasamy

KUALA LUMPUR – Profesor Dr. P. Ramasamy hari ini hadir ke Bukit Aman untuk memberi keterangan berhubung dua artikel yang masing-masing disia...