Sabtu, 2 Februari 2019

NAJIB MINUM KOPI DI LANGKAWI, 5 LAPORAN POLIS DIBUAT OLEH PPBM #viral #hancing

Malaysia baru, betapa hebatnya kebebasan hak individu untuk pergi ke mana-mana, menjadi masalah besar sekiranya #MaluApaBossku untuk berjumpa dengan orang biasa.

Anda rasa PBBM ni koyak jiwanya. Sakit hatinya sehingga buat laporan polis mengatakan kehadiran Najib Razak sebagai gangguan dan mengancam situasi?

Gila apa politik macam ni? Memalukan.


Program Bossku: Polis terima 5 laporan

POLIS menerima lima laporan polis susulan Program Bossku yang diadakan bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak di Langkawi, selama tiga hari bermula semalam.


Ketua Polis Daerah Langkawi, Superintendan Mohd Iqbal Ibrahim berkata, laporan polis itu dibuat oleh anggotaParti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Langkawi petang semalam susulan program yang diadakan di kawasan Pantai Cenang hari ini.

Menurutnya, setakat ini, pihaknya hanya menerima lima laporan sahaja yang mahu polis menjalankan siasatan sama ada program itu mendapat permit, ada unsur hasutan atau perkauman.

“Kita juga sudah bertemu dengan penganjur dan menasihatkan mereka.

“Mereka juga berjanji hanya membuat program minum pagi di dalam restoran dan tiada sebarang ceramah akan dilakukan,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Difahamkan bekas Perdana Menteri itu tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, 6.30 petang semalam untuk menghadiri Program Bossku.

Malah dalam program dirancang itu, beliau turut bertemu dengan pemandu Teksi Langkawi hari ini dan mengadakan konvoi motosikal bersama anak muda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

[Muafakat Nasional] Mana mungkin Nik Aziz terima penyatuan Ummah Islam ini kata Mujahid

PETALING JAYA: Naib Presiden Amanah Mujahid Yusof Rawa menyanggah dakwaan Presiden PAS Abdul Hadi Awang bahawa bekas mursyidul am parti Isla...