Isnin, 18 Mac 2019

PEMILIHAN DR S. STRERAM KERANA DIA SANGAT BAGUS KATA ANWAR IBRAHIM #viralhancing

SEREMBAN - Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim mendedahkan bahawa pemilihan Dr S. Streram sebagai calon Pakatan Harapan (PH) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Rantau adalah kerana pakar bius itu berjiwa kemanusiaan.


Anwar berkata Timbalan Ketua PKR Cabang Rembau itu pernah menyertai program 'Doctor Without Border' sebagai sukarelawan di Afghanistan dan Sudan pada 2010 serta 2011 dengan membantu orang Islam yang tercedera.

"Beliau beragama Hindu, tetapi menjadi sukarelawan membantu manusia dengan mengetepikan sentimen agama dan kaum. Sebab itu saya pilih beliau.

“Streram layak dipilih sebagai calon berikutan beliau terlibat dalam pelbagai misi kemanusiaan membantu masyarakat dunia tanpa mengira kaum dan agama," katanya ketika berucap pada Majlis Pengumuman Calon PRK DUN Rantau di Dewan Orang Ramai Taman Angsamas, dekat sini, hari ini.

2 ulasan:

 1. KIKI KEPALA JUBO TU ALJUBORI
  BAKAL PM KITEE KE 8 MESIA BARU
  SABAH SAPU TOKSIK UMNO UTK PBB
  SESAMA SINDRI JANJI DICAPATI KALU
  BAKAL PM 8 KITEE NNPK GEGET JARI


  KIKIKIKIKIKI....

  BalasPadam
  Balasan
  1. KY jelly jangan lupa, benda lain takpa

   Padam

Syiah tidak sesat? Fatwa pengharaman fahaman itu akan disemak balik kata Mufti Pulau Pinang

Tidak dipastikan mengapa kalut benar Mufti Pulau Pinang ini, sudah diketahui Syiah itu bukanlah satu Mazhab, tetapi itu adalah salah satu ca...