Khamis, 16 Mei 2019

SUDAH!! TERSEBAR PULA GAMBAR ALIFF DENGAN IBU TUNGGAL ANAK SATU BERAMAS MESRA? #hiburan #viralhancing

Tidak habis panas berdesing cerita si Aliff Aziz ni, lepas minah rempit, hah tersebar pula gambar check in dengan ibu tunggal anak satu?

Gambar sumber dari - cham ais

Ini betul-betul bohjan level dewa ni. Penulis termenung sebentar.

Apa ilmu mamat ni pakai? Ramai laki bujang dekat luar sana sampai menangis air mata tanpa sedar sebab awek punya demand nak bercouple, apatah lagi nak ajak kahwin.


Aliff Aziz juga lagend, lepas minah rempit umur 17 tahun pun dia leh sebat, apatah lagi ibu tunggal.


Pepun lagenda bohjan sudah kembali. Respek
Respek.

Jangan marah aa.. Nasib dia bukan gay, suka kat bangsa sajad, kurang-kurang ada juga si normal lelaki macam dia buktikan perempuan memang kalah dengan lelaki hensem-hensem. Kan kan kan?

Ok done back up Aliff Aziz, boleh bank in ke acc..... hehe..

Gila pun tak macam dia der.

Sumber Cham Ais

4 ulasan:

  1. Adakah Alif Aziz ni mengidolakan atok kiteeee seperti Dato Farid jugak..???

    Jangan mareeee eehhhh sekadar bertanya...??

    BalasPadam
  2. kasi up sket blogger ni...

    nnpk mcm agen panji tolo labuh... terbaekk


    [email protected]

    BalasPadam
  3. budak budak wechat.. telegram .. michat..wssup..mewe..tinder..bigo...beetalk..tumblr..fb..tweet..twoo...messenger.. hutang PTPTN kau orang tak mansuh... Selamat Melancap la ko orang suma..


    kikikikikiki...!!

    BalasPadam
  4. Kebanyakan artis kt Malaysia ni suam2 kuku je. Utk lebih popular kena la 'creat issue' selain dapat tukar2 selera

    BalasPadam

RIDHUAN TEE TERLEBIH MENJADI MELAYU KATA PAN #viralhancing

KUALA LUMPUR – Pimpinan Nasional Parti Amanah Negara (PAN) menasihatkan Prof. Dr. Mohd Ridhuan Tee Abdullah agar berhenti mengaitkan Islam d...