Sabtu, 4 Mei 2019

Tolonglah Tun, Saya Merayu' - Ucapan Sayu Nurul Hidayah Supaya dibenarkan Bapanya Mengerjakan Umrah

Bersabarlah insan-insan yang diuji, manusia yang dinaikkan kuasa dengan cara yang cukup jelik, sedang menunjukkan kepada semua, terutama musuh-musuh politiknya.

Inilah dia Malaysia Baharu, mereka berkuasa, apa boleh kita lakukan, moga mereka-mereka yang anggap kuasa ditangan dipegang mampu selamanya.

Beringatlah, kali ini mungkin anda-anda semua ketawa perlakukan musuh politik anda sedemikian rupa, sampai satu masa dilain waktunya nanti, Umat Islam sudah bersatu.

Golongan pentaksub dan golongan pendendam ini bakal lenyap dengan sendirinya.Moga DS Zahid tabah.

Nurul Hidayah merayu kepada Tun M, supaya membenarkan ayahnya DS Zahid Hamidi mengerjakan Umrah.

Berikutan keputusan itu, anaknya, Datuk Nurul Hidayah Ahmad Zahid menerusi Instagramnya telah merayu kepada Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad supaya membenarkan bapanya menunaikan umrah pada bulan Ramadan ini. 
Menurutnya, bapanya itu sudah kebiasaan menunaikan umrah pada 10 Ramadan terakhir sejak 30 tahun lalu dan tidak akan melarikan diri. Dia juga meminta pihak polis mengawal dan memerhatikan jika tidak mempercayai bapanya itu. 
Selain itu, Datuk Nurul Hidayah juga meminta kepada sesiapa yang mengetahui bagaimana untuk berhubung dengan Tun M boleh meninggalkan pesanan mesej di akaun Instagramnya. Dia juga meminta sahabat serta kenalan yang mengenali dirinya dan keluarga secara rapat satu ketika dahulu untuk bantu usulkan permintaannya itu kepada Tun M.


Instagram Nurul HidayahMoga Kebenaran itu hadir lambat atau cepat, mudah-mudahan

2 ulasan:

 1. Ye mme pelik bodoh camno ostat ostat, tudung labuh janggut lebat kopiah serban tebal duha tahajut tazkirah ari ari bole jadi lauk fitnah atok sang fitnah..?

  nnpk taskirah duha tahajut tak berapo nak elok sbb jadi ulam makanan si atok fitnah jijik.... kami belum PRU dah nnpk fitnah dan pernah beritahu oni fiynah kemuka bukti tapi golongan ini terus jadi ulam si bangka fitnah juga

  dah nnpk dari awal anak cucu sokong COMANGO dan si palo jubo penipu pengamal pluralisma murtad yg bersekongkol dng syiah tapi masih bodo bangang jadu ulam lauk si atok fitnah..


  KAMI DAH NAMPAK SEBELUM PRU LAGI
  MACAI SESAL BARU NAMPAK LEPAS PRU
  ANAKCUCU PLURALIS COMANGO SYIAH HARBI
  NEXT PRU BANGKIT LUPAKAN SI PEROMPAK PENIPU


  #LAWANPLURALISMAMURTADSYIAHSYAHID

  BalasPadam
 2. SULTAN JOHOR NAFI MILIK TANAH BUKIT CAGAR
  FITNAH PREBET ADAM KEMBALI DI KITAR SEMULA
  CELAKA LAH SANG FITNAH DNG DOSA FITNAH DIKITAR
  SIA SIA PANJANG UMOR FITNAH MASIH DI JAJA


  INI LAH YANG DIKATAKAN SI FITNAH KEMBALI PADA SANG FITNAH... MACAI MASIH TEEKINJA KINJA... INI CONTOH PEMIMPIN UTARA FITNAH JADI ANUTAN ASAL ANAK CUCU KAYA RAYA....!!!

  BalasPadam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...