Rabu, 12 Jun 2019

DAKWAAN BERSEMBURIT DENGAN MENTERI, BUKAN HAZIQ, FB DAKWA DIGODAM MENURUT SUMBER #viralhancing

Video dakwaan Haziq yang mengaku dia adalah pelaku yang menjalinkan hubungan 'intim' iaitu semburit dengan iras Menteri dikatakan palsu.

Malah video mirip Haziq yang disebar di Facebook pagi Rabu itu dikatakan dilakukan dengan efek komputer.

Penulis agak terkejut dengan penafian ini, level dewa mana yang sanggup buat fake video yang sama pula mukanya.

Malah dakwaan Facebook digodam juga dibuat oleh PKR cabang Sentubung.

Gila.


Menurut UtusanBorneo

PKR cabang Sentubung menafikan individu yang buat pengakuan itu adalah Haziq.

KUCHING: Ketua Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Santubong Ahmad Nazib Johari menafikan individu yang membuat pengakuan bersumpah melakukan seks sejenis dengan seorang yang mirip menteri kabinet persekutuan bukan Ketua AMK Santubong Haziq Abd Aziz (gambar).

Ahmad Nazib berkata beliau amat mengenali Haziq yang juga Setiausaha Sulit Kanan kepada Timbalan Menteri Industri Utama.

"Haziq bukan begini orangnya (seperti dalam video pengakuan). Rambut dia tinggi sebelah kiri dan kanan semasa saya berjumpa dia empat hari yang lepas.


"Dia lama dah tak pergi gimnasium, badan dia sekarang tak besar macam dalam video," katanya ketika dihubungi Utusan Borneo, hari ini.

Ahmad Nazib turut percaya yang Facebook Haziq telah digodam.

Video pengakuan 34 saat itu dimuat naik menerusi Facebook Haziq pada kira-kira pukul 2 pagi Selasa.

Video memaparkan aksi ranjang dua lelaki itu mula tular pada Selasa.


"Video tersebut telah diambil tanpa kebenaran saya pada 11 Mei semasa Pilihan Raya Kecil Sandakan di bilik ... di Hotel Four Point," kata individu yang memperkenalkan diri sebagai Haziq Aziz.

Sementara itu, Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri anjuran PKR Cabang Santubong dijadual diadakan pada 15 Jun ini di kediaman Haziq, di Petra Jaya.

Naib Ketua PKR Santubong Ali Hossen ketika dihubungi berkata majlis itu mungkin diadakan di tempat lain ekoran perkembangan terkini.'
Beliau enggan mengulas mengenai isu video seks sejenis yang hangat sekarang.

"Saya bukan orang yang berhak mengulas mengenainya," katanya.

2 ulasan:

  1. mcm bang non muka mcm bang non kes bang non sondol chainadoll... cuma perut boroi sket...

    klu dah sama satu kapal taik perangai pun mcn taik...

    mampos malaysia dng org mcm ni... jom undi PAS/UMNO...


    yg penting lain kali jangan pilih orang utara ... dulu lagi org dah pesan.... nak fakta tak kenapa pemimpin utara suma haprak...!!


    lu fikir sendiri

    BalasPadam
  2. PRU15 kita buang ph n kita undi umno pas

    BalasPadam

VERSI PENUH VIDEO INTIM IRAS MENTERI KINI DIMUAT NAIK KE LAMAN WEB LUCAH #viralhancing

Klip itu dipercayai rakaman penuh yang memaparkan video dua lelaki berbogel dan melakukan aksi intim yang tersebar sebelum ini. Sebuah ...