Jumaat, 14 Jun 2019

HAZIQ PELAKU VIDEO BERSEMBURIT BERSAMA IRAS MENTERI DITAHAN DI KLIA #viralhancing

PETALING JAYA: Polis menangkap Haziq Aziz yang mengaku dirinya dalam video seks sejenis mirip menteri yang tersebar di WhatsApp baru -baru ini.


Peguamnya, Ramesh Kumar berkata Haziq ditangkap polis di Lapangan Terbang Kuala Lumpur 2 petang tadi ketika mahu berlepas.
“Saya dalam perjalanan ke balai polis di sana,” katanya kepada FMT.

Pada Rabu, Haziq, seorang pegawai kepada Timbalan Menteri Industri Utama, Shamsul Iskandar Md Akin, mendakwa dirinya terbabit dalam satu video seks sejenis, dan menamakan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Azmin Ali sebagai pasangannya.

Azmin menafikan sekeras-kerasnya tuduhan yang cuba mengaitkannya dengan video seks itu dan akan mengambil tindakan undang-undang.
Semalam, Ketua Polis Negara, Abdul Hamid Bador dilaporkan berkata, pihaknya sudah membuka kertas siasatan berhubung kes video seks sejenis itu.

Katanya, polis akan memanggil beberapa individu bagi membantu siasatan kes itu dan mereka yang menyebarkan video itu boleh dikenakan tindakan.

FMT

2 ulasan:

 1. WAHAI MUJAHIT MINTRI SEGALA AGAMA :

  SEJAK BILA HUKUM KAZAF DIGUNA UNTUK KES LIWAT..??

  (Menteri Agama Mujahid bersungguh bercakap mengenai Qazaf tetapi tidak langsung menyentuh kemurkaan Allah mengenai seks luar tabie ini)

  Sekarang Mujahit kes liwat terkini amat memalukan dan mencemar kesucian Islam sebagai agama rasmi negara.

  Yang pelik selama ini Mujahit buat apa bila kesucian Islam dilecehkan puak PH pengamal pluralist murtad, liberal COMANGO Seksuality Merdeka dan Syiah...dll. Apa yang KAU buat pertahankan Islam wahai Mujahit...?? Bila KAU dan kerajaan pH dan kalut terkial kial pandai pulak KAU cakap pasal kesucian Islam...
  Kes liwat ni onn atau tak onn wahai Mujahit...??

  1. Adakah Azmin ini termasuk kategori perempuan baik-baik sebab dia watak pasif dalam video tersebut? Ada reformis pulak kata lelaki yg baik baik pun termasuk dlm bab kazaf... fahamkan situasi kes Mujahit tak semua perempusn baik dan tak semua lelaki jahat... kes ini lelaki dengan lelaki Mujahit ooii ..!! Adakah dua dua sesama jantan ini baik baik orang nya...???????

  2. Sejak bila meliwat ini termasuk dalam kategori zina?

  Sumber-Sumber Hukum Mengenai Qazf

  Melemparkan tuduhan zina yang tidak berasas adalah diharamkan oleh syarak berasaskan pada nas-nas al-Quran dan al-Sunnah. Di antaranya :

  1. Firman Allah Ta’ala :

  Maksudnya : Dan mereka yang melemparkan tuduhan palsu (berzina) ke atas perempuan-perempuan yang suci bersih kemudian tidak membawa empat orang saksi maka deralah mereka (yang menuduh) dengan 80 kali dera dan janganlah kamu terima kesaksian mereka buat selama-lamanya dan merekalah orang-orang fasiq.

  2. Firman Allah Ta’ala :

  Maksudnya : Sesungguhnya orang-orang yang menuduh (berzina) kepada wanita-wanita yang baik dan yang lupa (melakukan perbuatan keji) lagi beriman, mereka kena laknat di dunia dan akhirat dan bagi mereka azab yang pedih.

  3. Sabda Rasulullah s.a.w. :

  Maksudnya : Jauhilah tujuh perkara yang merosakkan, mereka bertanya ya Rasulullah apakah dia itu ? Rasulullah menjawab : “Menyengutui Allah, sihir, membunuh orang yang diharamkan Allah, memakan riba, memakan harta anak yatim, lari daripada peperangan di jalan Allah dan menuduh perempuan yang baik lagi beriman berbuat zina.

  Mahkamah Rayuan Syariah Wilayah Persekutuan, iaitu badan tertinggi dalam kehakiman syariah, telah membuat keputusan kes menuduh liwat tidak termasuk dalam jenayah Qazaf.

  Jadi Jabatan Agama Wilayah Persekutuan jangan buang masa menyiasat laporan setiausaha politik terbabit.

  p/s: Masa hendak buat Hudud kamu bantah, masa tersepit cari hukum Islam.

  BalasPadam
 2. INI GAME DIARAH OLEH POWERFOOL OLANG
  SAH AZMIN PENGANTI ATOK FITNAH NANTI
  ASSMIN TERHUTANG BUDI ILEH JASA KUTTY
  MAKA SELAMAT LAH ANAKCUCU SERTA KRONI


  AZMIN DAH TERMAKAN BUDI KUTTY JUGAK
  BOBOI DILANTIK JADI TIMBALANYA NNTI
  LENGKAP SUDAH KISAH KEPALA PEROMPAK
  TAPI LANGIT TAK SELALU CERAH WAHAI KUTTY

  MUAHAHAHAHH MUAHAHIHIHIUUEEWW..!!
  BANG NON TADAH ASMIN HIDU ATOK KASI SAPU...


  miajalipahJR

  BalasPadam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...