Isnin, 8 Julai 2019

AZMIN NAFI DIEJEK PENEROKA KETIKA BERUCAP, VIDEO TERSEBAR TIDAK BENAR #viralhancing

KUALA LUMPUR - Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali menafikan bahawa beliau menerima sorakan mengejek ketika memberi ucapan pada majlis Sambutan Hari Peneroka Felda Peringkat Kebangsaan 2019 di Felda Selancar 3 Pahang semalam.

Gambar sumber The Star

Katanya, meskipun berhadapan dengan sedikit gangguan, namun beliau berjaya menyampaikan ucapannya tanpa sebarang masalah.

"Tak ada, saya di sana, berucap panjang, ada sedikit gangguan semalam, tapi bukan terhadap saya, saya rasa ada sedikit kekecohan di belakang tapi kami tak tahu mengenainya," katanya kepada pemberita di lobi Parlimen hari ini.

Mohamed Azmin berkata demikian ketika mengulas mengenai satu video beliau berucap di hadapan ribuan peneroka Felda pada satu majlis, di Pahang semalam yang kelihatan seolah-olah menerima sorakan mengejek.

Malah katanya, beliau yakin peneroka Felda menyambut majlis semalam dalam suasana yang positif.

"Ia disambut dengan sangat baik, mereka sanggup datang dari Sabah, Perlis, seluruh negara, untuk sambut Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan inisiatif baru yang dimasukkan dalam kertas putih, menggambarkan sokongan peneroka Felda kepada model baru ini," katanya.

Sinar Online

2 ulasan:

 1. SI BOROI KEMETOT BUKAN SEBARANG KEMETOT
  PERUT SIX PAD ANAK IKAN TRY DI SONTOT
  ASSMIN DI BOO DIA KATA KAT BELAKANA ADA CIUMOLOT
  ATOK PULAK DIKENCING FELDA LANSUNG TAK BUKA MULUT

  KIKIKIKI...


  mudah di baca..PAS KAN ADA ...!!

  HARAMKAN UMNO SEGERA...!!

  KARMA FITNAH JIJIK MAKAN TUAN FITNAH BILA PENEROKA BOO ASSMIN DAN ATOK FITNAH..


  KAU HADAM KAN FITNAH YG KAU LEMPARKAN ALLAH BAYAR 'CASH' DI DUNIA LAGI...!! KUBO KATA MARI RUMAH ISTANA KATA BERAMBoS PERGI ... LAGI RENTA NAK MATI FITNAH MENJADI JADI...


  miajalipahJR

  BalasPadam
 2. Dengarnya sejenis virus baharu telah muncul di sana sebaik sahaja acara pengisytiharan ikon Anak Felda. Virus berbahaya itu dikenali sebagai virus Koonyeetuosialisis dan hanya menyerang tanah² rancangan Felda. Lebih unik, virus ini dikatakan hanya menyerang kaum lelaki sahaja. Betul ke ni?

  BalasPadam

Shahril Hamdan tegur Bersatu, usahlah pusing cerita dakwa Umno pula yang cetus masalah

 PETALING JAYA: Ketua Penerangan Umno, Shahril Hamdan meminta Bersatu tidak menuduh Umno mencetuskan masalah, sebaliknya beliau mempersoalka...