Jumaat, 5 Julai 2019

MILIKI 'SIX PACK' ANTARA CALON YANG BAKAL DIPILIH SEBAGAI SETIAUSAHA SULIT KANAN TIMBALAN MENTERI INDUSTRI UTAMA #viralhancing

KOTA BHARU – Timbalan Menteri Industri Utama, Datuk Seri Shamsul Iskandar Mohd Akin memaklumkan lebih 20 calon sedang mencuba nasib untuk memohon menjadi Setiausaha Sulit Kanannya menggantikan Haziq Abdullah Abdul Aziz.


Menurutnya, calon-calon tersebut terdiri daripada pelbagai latar belakang pendidikan termasuklah wartawan senior daripada media cetak dan elektronik.

Bagaimanapun, beliau mengulangi pendiriannya untuk lebih berhati-hati dalam memilih calon yang sesuai bagi memastikan calon tersebut benar-benar layak menggalas tugas itu.

“Pengalaman lalu banyak mengajar kita, jadi saya harap pengganti Haziq nanti adalah seorang yang bertanggungjawab dan dapat melaksanakan tugasan yang diberikan dengan baik. Dulu pun kita hati-hati juga untuk memilih beliau. Tapi manalah kita tahu apa yang akan berlaku, sesuatu tidak dijangka.

“Buat masa sekarang ini saya akan bekerjasama dengan bahagian sumber manusia untuk lihat kelebihan calon-calon ini. Lingkungan umur mereka pun ada yang mencecah 50-an. Apa yang penting, dia memiliki badan six pack (memiliki perut dengan ketulan otot yang kekar),” katanya kepada pemberita di sini.

Sementara itu, Shamsul berkata, tindakan pemecatan Haziq semalam adalah tepat berdasarkan fakta dan bukti yang berkaitan.

“Alasan pemecatan sudah jelas dan pihak-pihak yang dikaitkan dengan kes tersebut juga telah membuat kenyataan yang sewajarnya. Kita tidak boleh galakkan budaya menyerang pimpinan tanpa ada sebarang sebab dan sepatutnya sebarang isu melibatkan pimpinan dan parti perlulah dirungkai melalui kaedah dalaman.
“Kita fikir tiada lagi asas yang kuat untuk Haziq bertahan dan saya percaya, proses keadilan untuk beliau telah diberikan sebaik mungkin,” katanya.

5 ulasan:

  1. SAMSUL KEMETOT CARI 'SIX PAD' GANTI HAZIQ


    GENDANG GENDUT TALI KECAPI
    ANAK PUYUH MATI TAK MAKAN ALAHAI..!
    SAPA KATA KEMETOT BOROI TAK BERAPI
    TAJAM JUGAK SELERANYA NAK MAIN PUNAI



    KIKIKIKI...


    BANGSA JOHOR DEPA PERTIKAI
    BANGSA SODOM HERO KEPTEN [email protected] MERECIK HAWAW MASAM DIA PERTAHANKAN



    KIKIKIKIKI..PUAK HAWAW BERKUNYIT MASAM JASI IDAMAN KEPTEN [email protected] PUIIII..!!



    KEMETOT BUKAN SEBARANG KEMETOT
    KEMETOT BOROI SANGAT BERBISA YE..!
    SELERA TAJAM SIX PAD NAK DISONTOT
    WAYANG SEMBURIT MENULAR KEMETOT PULAK KE...???


    ALAHAI...BANGSA JOHOR OK JER BANGSA SODOM HAWAW BERKUNYIT DI PETUALANG BANGSA..


    TINGGI SUNGGUH KEMETOT PUNYA CITARASA
    BANTUT BOROI BOTAK KAT DIMANAKAH SEKSINYA
    ANAK IKAN 'SIX PAD' TAU TEBAL POKET ITU SEKSINYA
    KEMETOT BOROI BENGKOK BELALAI GAJAH AGAKNYA..!!


    KIKIKIKIKI...

    JAHANAM MESIA 'BANGSA SODOM' DI BAWAH KEPTEN [email protected] KUNYIT MERECIK HAWAW DISANJUNG TINGGI


    miajalipahJR

    BalasPadam
  2. BANYAK BEBENO PERISTIWA SENTAP HARI INI
    SEKO NAK SIX PAD SEKO MINTAK NYAWA UMNO BALIK
    BAHANA KARMA FITNAH AKHIRNYA MAKAN DIRI SENDIRI
    WAYANG PECAH PUNGGUNG MAKIN MENJADI TERBAEKK
    TAMBAH POP CORN YEOP..WAYANG MAKIN PANAS KINI
    TEPUK KUAT2 WAYANG MANA DAPAT KUTIPAN TERTINGGI


    KIKIKIKI... HAHHAAHH TEPUKKKK

    WAYANG MANA MELINGKUP DULU SBB KURANG KUTIPAN KITA KASI TEPUK KUAT KUAT..!!

    #POPCORNTAMBAH

    BalasPadam
  3. Hari ini di bawah pentadbiran PH macam benda bangang di keluarkan oleh pemimpin PH yang bangang. Apa yg rakyat dapat feadah bila pemimpin minta 'six pad' jadi Setiausaha baru...!?

    Pasir Gudang rakyat mabuk makan dedak gas beracun penguasa kilang DAP masih beroperasi..?

    Tetiba angin ribut tak ada rakyat tengah menonton wayang semburit sambil tambah pop corn ada melayu mudah lupa mintak UMNO bersatu...! Baru tersedar melayu mudah lupa ini adalah peminat film Avenges Captain [email protected] sebab watak nya yang bengis dan garang. Tetapi di Malaysia melayu mudah lupa ini di angkat dari kaum Sodom sebagai Kaptain [email protected] Baru tersentap mintak nyawa rupa rupanya Kaptain [email protected] telor dia masih diclamping Top Dog...!!

    Orang yang memecah belahkan orang Melayu, kini bercakap mengenai perpaduan? suma orang lupa ke? Jawab soalan di bawah,

    Dulu PAS keluar UMNO era pentadbiran siapa?
    Tertubuhnya parti PKR era pentadbiran siapa?
    Menubuhkan parti Bersatu, idea siapa?
    DAP jadi biadap pada Islam, pada Melayu, pada Raja-Raja Melayu, siapa yang bagi mereka ruang jadi biadap?
    DAP bertapak dengan gah di Putarajaya, siapa bagi mereka kuasa?
    DAP menjawat Menteri Kewangan, siapa bagi mereka jawatan?

    Semua ini berlaku pada zaman pentadbiran siapa? Ingat atau tidak?

    Kesimpulannya, terima kasih sajalah. Hasrat kami mahu kuburkan Bersatu dalam PRU15 nanti... Jadi mengapa harus masuk Bersatu?

    Jom pop corn tambah wayang semburit kaptain [email protected] dapat kutipan pecah punggung...!!


    haahhh tepukkkk...!!

    BalasPadam
  4. Berpuluh kali ulang ini yg atok kunyit renta ni cakap dlm TV3 okeyyy.. ulang TV 3 melayu renta mudah lupa yg cakap

    *Untuk kita "memperkuatkan balik parti UMNO", kita kena lupakan sahaja perselisihan di antara kita.*



    Kan kau dah berambosss dari UMNO..


    FuuCccccCcCcccvvvKKkkkkk...!!

    BalasPadam
  5. KAU DAN KENAPO SETANNN PEKAKK..!?
    ATOK KAU DAH BERAMBOS DARI UMNO KANN
    MERENYEH MINTAK KUATKAN UMNO PULAK
    CMNER NAK KIBAR PANJI ASIK LUPA GABAN



    KIKIKIKIKI... VIDEO TULAR ATOK MINTAK KUATKAN UMNO.... KAU DAH KENAPA SETANNN LUPA KE ATAU PEKAKKK..!!

    miajalipahJR

    BalasPadam

[PKR vs PKR] Azmin sebenarnya tangan ghaib rosakkan PKR, bidas Akmal

Mereka sedang bergaduh betul-betul agaknya ni, ingatkan berlakon je, almaklumlah PKR ni bijak dalam lakonan, lakonan puak-puak memang lain m...