Isnin, 29 Julai 2019

TIADA PEMIMPIN PH YANG MAMPU MENGGANTIKAN TUN M SEBAGAI PERDANA MENTERI #viralhancing

KUALA LUMPUR 29 Julai - Tiada mana-mana pemimpin dalam Pakatan Harapan (PH) yang layak untuk menggantikan Tun Dr. Mahathir Mohamad sebagai Perdana Menteri.


Jelas Setiausaha Agung UMNO, Tan Sri Annuar Musa, PH juga tidak mempunyai pengganti untuk membawa Malaysia ke arah yang lebih baik.


“Kita faham asasnya, Dr. Mahathir perlu dikekalkan demi kestabilan negara dan kita bimbang pertukaran Perdana Menteri akan mengancam kestabilan ekonomi.

“Mungkin kerana dilihat tidak ada satu pengganti yang boleh membawa negara kepada keadaan yang lebih baik, maka kita nampak ada meritnya apa yang disebutkan oleh Presiden Pas,” katanya memetik laporan Sinar Harian, hari ini.

Menurut Annuar yang juga Ahli Parlimen Ketereh, UMNO mendukung sepenuhnya pendirian Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengenai keputusan kedua-dua parti pembangkang itu mengekalkan Dr. Mahathir sebagai Perdana Menteri hingga tamat penggal. - UTUSAN ONLINE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TANAH INI NAMANYA TANAH MELAYU, KEPUNYAAN ORANG MELAYU KATA NGO UMMAH

KUALA LUMPUR: Sebuah badan bukan kerajaan menolak dakwaan Malaysia milik orang India kerana pelbagai fakta sejarah membuktikan ia adalah Tan...