Khamis, 22 Ogos 2019

POS MALAYSIA MENGESAHKAN, KERIS ADALAH BARANG LARANGAN PENGEPOSAN!! #viralhancing

Adakah ahli DAP Balakong patut PDRM siasat kerana membuat kenyataan palsu dan menjelekkan kononnya nak mengaitkan ugutan kepadanya iaitu mendapat sebilah keris dan ancaman ayat amaran terhadap keluarganya?


Kita kaji sebentar logik akal dalam propaganda yang kantoi ini.

Mungkin inginkan publisiti, ingin kaitkan orang Melayu itu sebagai ekstrimis hingga sanggup mengepos sebilah keris terhadap ahli DAP ini.

Akhirnya gagal dan kantoi teruk, rakyat Malaysia bukan bodoh macam Mahacai.

Malah persoalan itu nampak sudah dibongkarkan.

Kita baca yang ni dulu.

‘JANGAN kacau Jawi, sayang lu punya anak bini’. Itu kandungan surat diterima salah seorang ahli DAP Balakong, Lee Khai Ming, jam 11 pagi tadi.

Surat dengan tulisan merah turut memaparkan gambar isteri dan anak ahli DAP disyaki dihantar individu yang marah dengan tentangan dilakukan Lee.

Ia dipercayai berhubung isu pelaksanaan tulisan jawi dalam subjek Bahasa Melayu di Sekolah Jenis Kebangsaan (SJK), baru-baru ini.

Ahli Dewan Undangan Negeri (DUN) Balakong, Wong Siew Ki berkata, terdapat sebilah keris disertakan bersama surat termasuk logo sekolah anak perempuan Lee.

Anda faham bukan apa niat mereka ini?

Apa pula jawapan POS Malaysia berkenaan barang terlarang yang tidak dibenarkan. Jeng Jeng. Kantoi teruk beb. Celaka punya DAP.

Jawapan POS Malaysia.

1 ulasan:

  1. ASS..WR.WB.SAYA pak resky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (082-391-772-208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH
    NO HP EYANG WORO MANGGOLO (082-391-772-208)
    BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
    DIJAMIN TIDAK MENGECEWAKAN ANDA APAPUN ANDA MINTA INSYA ALLAH PASTI DIKABULKAN BERGAUNLAH SECEPATNYA BERSAMA KAMI JANGAN SAMPAI ANDA MENYESAL

    BalasPadam

[Gempar] Pemimpin Armada ditangkap miliki ganja dalam jumlah besar

 Seorang tokoh Pemuda Bersatu (Armada) telah ditangkap polis pada 20 Jan lalu atas dakwaan memiliki dadah dalam jumlah yang besar. Perkara i...