Rabu, 16 Oktober 2019

[Tergempar] LTTE di Malaysia sedia untuk berperang dengan Kerajaan?

Pengganas LTTE sedang panas hati yang teramat sangat kerana ahli-ahlinya yang kena cekup dibawah Sosma, malah pengaliran kewangan mereka juga terkantoi dan mungkin dibekukan, sudahlah di Sri Lanka tangkapan terbaru dilakukan oleh pihak berkuasa di sana, ahli LTEE dengan sejumlah senjata dan bahan letupan, kata pergerakan pengganas ini sudah berkubur?Di Malaysia, pihak Polis sedang mengangkap dan menyiasat saki baki yang terlibat LTTE, tetapi menjadi persoalan, D4P ibarat tidak boleh terima yang pergerakan LTTE ini adalah pengganas.

Kita lihat ugutan terbaru dari penganut LTTE fanatik, katanya ingin berperang dan angkat senjata lawan kerajaan Malaysia.

Lagi ingin mengatakan LTTE ini adalah pertubuhan untuk keamanan? Tengkorak kamu.
TERGEMPAR!! LTTE MALAYSIA BERSEDIA UNTUK BERPERANG!

Seorang berpangkat Dato' yang berbangga mengaku dirinya dalam LTTE mengeluarkan kenyataan yang merbahaya dengan mengatakan:


"I'm ready for the battle. Proud to be in LTTE."

LTTE sinonim dengan perperangan dan melakukan tindakan berbahaya seperti pengeboman berani mati dan sebagainya. Jika itu yang mereka maksudkan dengan 'battle' maka ia suatu perkara yang sangat membimbangkan. 

Dato Rukentiran Rajarathanam Padaiyatchi ini merupakan pimpinan Persatuan Senthamizhan Peravai Malaysia (SEPAM) yang mana persatuan ini berideologi pengganas LTTE dan juga Naam Tamilar Katchi.

Pihak Polis, sila ambil tindakan ke atas individu ini kerana berani mengeluarkan kenyataan yang berbahaya untuk keamanan negara. FB Pusat Kajian Ancaman Pengganas & Misionari Di Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...