Rabu, 15 Mei 2019

MELL SI GADIS SEKSI MOHON MAAF KERANA GAMBAR DENGAN ALIFF AZIZ TERSEBAR #hiburan #viralhancing

Gadis kontroversi yang gambarnya dengan artis Singapura Aliff Aziz telah membuat kenyataan meminta maaf berkenaan viral gambarnya dengan artis play boya itu.


Setelah kecaman tanpa belas.diberikan terhadap mereka berdua, malah Aliff Aziz dilunyai dengan teruk oleh nitizen dalam media sosial.

Sehingga kini Aliff Aziz belum lagi menafikan atau mengiyakan gambar panas itu.

Gadis seksi ini bernama Nismell atau panggilan Mell menafikan 'check in' Hotel dengan Aliff, katanya dia hanya bergambar mesra sahaja dan tidak buat apa-apa pun.

Ok jom kita baca apa penjelasan awek aum ni. Bawah umur beb katanya. Fuhh...


Penulis - Lantak kome le Aliff oi, lagipun dah nama lelaki, gatainya lain macam, nasib kau tidak jadi gay, hehe.. tu lagi parah (done back up)


STATUT ROME : PENGEKALAN NAMA MALAYSIA SEBAGAI 'NAMA PIHAK' AMAT MENGECEWAKAN -WISMA PUTRA #viralhancing

PUTRAJAYA 15 Mei - Wisma Putra akan meminta Koordinator Residen Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) di Malaysia memberi penjelasan berhubung proses dan status terkini penarikan diri Malaysia daripada menyertai Statut Rome Mahkamah Jenayah Antarabangsa.

Ibupejabat ICC

Menurut kenyataan Wisma Putra hari ini, pengekalan Malaysia sebagai Negara Pihak kepada triti itu seperti yang tertera dalam laman sesawang PBB adalah sangat mengecewakan walapun Malaysia telah mengemukakan surat penarikan diri.

Kerajaan Malaysia telah mengemukakan surat penarikan diri Malaysia daripada menyertai Statut Rome kepada Setiausaha Agung PBB pada 29 April, selaku depositori bagi triti itu, setelah mengambil kira semua langkah yang perlu diambil untuk melaksanakan proses penarikan diri, katanya.

Pada 5 April, Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir Mohamad mengumumkan keputusan Jemaah Menteri supaya Malaysia menarik balik penyertaannya dalam Statut Rome. - BERNAMA

MB Perak selamba 'sound' Bersatu, jangan curi ahli dan bertanding tempat UMNO

 UMNO Perak akan mempertahankan kerusi-kerusi tradisi miliknya pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) nanti sambil mengharapkan gandingan d...