Isnin, 8 Julai 2019

AZMIN NAFI DIEJEK PENEROKA KETIKA BERUCAP, VIDEO TERSEBAR TIDAK BENAR #viralhancing

KUALA LUMPUR - Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali menafikan bahawa beliau menerima sorakan mengejek ketika memberi ucapan pada majlis Sambutan Hari Peneroka Felda Peringkat Kebangsaan 2019 di Felda Selancar 3 Pahang semalam.

Gambar sumber The Star

Katanya, meskipun berhadapan dengan sedikit gangguan, namun beliau berjaya menyampaikan ucapannya tanpa sebarang masalah.

"Tak ada, saya di sana, berucap panjang, ada sedikit gangguan semalam, tapi bukan terhadap saya, saya rasa ada sedikit kekecohan di belakang tapi kami tak tahu mengenainya," katanya kepada pemberita di lobi Parlimen hari ini.

Mohamed Azmin berkata demikian ketika mengulas mengenai satu video beliau berucap di hadapan ribuan peneroka Felda pada satu majlis, di Pahang semalam yang kelihatan seolah-olah menerima sorakan mengejek.

Malah katanya, beliau yakin peneroka Felda menyambut majlis semalam dalam suasana yang positif.

"Ia disambut dengan sangat baik, mereka sanggup datang dari Sabah, Perlis, seluruh negara, untuk sambut Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan inisiatif baru yang dimasukkan dalam kertas putih, menggambarkan sokongan peneroka Felda kepada model baru ini," katanya.

Sinar Online

BILA TUN M TIDAK DIPEDULIKAN ORANG SEKELILING, SILA LIHAT VIDEO #viralhancing

Lumrah dunia, janganlah ingat bila kuasa ditanganmu, kamu suka-suka menganiaya orang. Sudah-sudahlah buat onar, sudah-sudahlah menzalimi musuh politikmu.


Namun Allah dah bagi signal halus untuk orang tua ini. Fahamkan maksud kifarah.


Dari Blog Pakdin

Video seorang Perdana Menteri pergi makan di kedai mamak penuh sesak tapi orang tak nampak pun dia. Maknanya Mahathir tiada ekinomi untuk buat pemasaran untuk meningkatkan ekonomi negara.

Orang buat tak tahu sahaja atau mungkin dia ada ilmu halimunan tak ternampak oleh mata kasar kecuali menggunakan rakaman kamera video.

Dia bayar jutaan ringgit kepada media luar negara untuk burukkan Najib Razak tetapi rakyat tetap serbu Najib dimana dia pergi tanpa perlu bayar berjuta kepada media.

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...