Ahad, 26 Julai 2020

PKR dalam radar luput, lebih 750 ahlinya keluar parti di Tebrau, Johor

Sejak dua tiga minggu kebelakangan ini, makin ramai pula yang keluar PKR, Negeri Sembilan, Sabah, Selangor dan terbaru Johor pun termasuk dalam cacitan yang dilihat keluar beramai-ramai ahli PKR.


Apa jadi ni Anwar Ibrahim? Adakah PKR bakal tinggal nama sahaja selepas ini, taring sudah hilang, semangat pun makin lesu.

Azmin punya penangan boleh tergolek parti PKR dibuatnya ye.
721 AHLI Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Tebrau di Pasir Gudang, mengumumkan KELUAR PARTI hari ini SELEPAS mendakwa HILANG KEPERCAYAAN terhadap PUCUK PIMPINAN PARTI.

Naib Ketua PKR Cabang Tebrau, Mohd Ramly Ahmad berkata, mereka yang keluar PKR itu MELIBATKAN pemimpin-pemimpin utama termasuk KETUA-KETUA SAYAP PARTI daripada ENAM Ranting PKR di Taman Kota Masai.


721 ahli yang keluar parti pada hari ini adalah fasa PERTAMA. Fasa KEDUA akan mengumumkan keluar parti SELEPAS Hari Raya Aidiladha, manakala fasa KETIGA pada pertengahan Ogos ini. Semuanya akan MELIBATKAN 2,500 ahli daripada 7,500 ahli PKR Cabang Tebrau.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Berdentum!! Musa Hitam bongkar yang Anwar Ibrahim sepatutnya sudah jadi Perdana Menteri...

 Bekas Timbalan Perdana Menteri, Tun Musa Hitam berpendapat Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sepatutnya sudah menjadi Perdana Men...