Khamis, 17 September 2020

Lim Kit Siang lupa, Manifesto PH lebih kuat menipu...

Lim Kit Siang memerli Gabungan Rakyat Sabah yang melancarkan manifesto untuk rakyat Sabah. Berikut kata Kit Siang..Lim berkata sekurang-kurangnya ada lima janji utama yang dibuat oleh BN semasa berkempen untuk pilihan raya negeri Sabah 1994 dan pilihan raya umum yang diadakan setahun kemudian.

"Kita boleh ingat bila Umno datang ke Sabah tahun 1995


"Dalam kempen pilihan raya umum 1995 mereka pun buat aku janji," kata Lim mengulas pelancaran manifesto BN oleh Ketua Umno Sabah Bung Moktar Radin di Kota Kinabalu awal hari ini.

https://www.malaysiakini.com/news/542889

Bukan main seronok dia mengutuk manifesto GRS, boleh pula dia buat-buat lupa yang Pakatan Harapan punya manifesto semasa PRU14 bukan setakat mengencing rakyat, tetapi hancing berdesing manifesto Pakatan Harapan sampai ke hari ini rakyat masih ingat.
HARAPAN lancar manifesto, beban rakyat ringan dalam 100 hari

Selama 100 hari, ingat rakyat boleh lupa macam tu sahaja betapa bangkainya perangai PH mengencing rakyat satu Malaysia.


Mahathir sendiri mengakui manifesto PH adalah menipu, tidak mampu nak tunaikan dan mustahil untuk dilaksanakan..Jadi nak mengata orang perlu ingat, sejarah takkan berbohong apa yang Pakatan Harapan sudah buat, dalam Harapan ada D4P, Amanah, Bunga dan Warisan.

Jangan sembang merapu ya uncle..

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...